Klubmodul henter siden
LBS Trøje 2018
Opret en profil eller log ind

Kære LBS-spillere og forældre

Nu skal vi snart afsted til ÅRETS FEDESTE KLUBTUR - LBS 2018 – det er stadig den 19.-21. oktober 2018!!!

De sidste mange år er spillere fra Slangerup Badminton taget med til LBS, som med årene er blevet til årets klubtur, og igen i år slår vi deltagerrekord. Vi er nemlig 33 spillere + div. voksne, som tager turen over til Vejle.

Vi bliver nu så mange, som repræsenterer Slangerup Badminton klub på den ene eller anden måde, og derfor har vi arbejdet på ønsket fra sidste år, nemlig en fælles” LBS-klub-trøje” til både spillere og voksne, så vi er alle ”ens”, lettere at se/finde i Vejle, reklamerer for vores klub og forhåbentlig gøre os positivt bemærket.

Trøjen skal man kunne have udover en T-shirt, når det bliver koldt i hallerne, og Li-Ning har givet os et tilbud på en rigtig lækker trøje af god kvalitet med lynlås foran (vejledningspris 600kr.), ligesom billedet.

Der vil blive trykt logo (fjerbolden) på brystet og bagpå står der teksten: Slangerup Badminton.

Da alt desværre ikke er gratis, er der en egenbetaling på i alt 150 kr. pr. trøje inkl. tryk.

BESTILLING: Trøjen bestilles og betales via hjemmesiden under event ”LBS trøje” – her bestiller du også antal (hvis forældre skal med og evt. også gerne vil have en trøje) – størrelsen noteres i kommentarer feltet ved bestilling.

PRØVNING af trøjer foregår i hallen tirsdag og torsdag i før kl. 19.00 eller onsdag frem til kl. 22.00 (eller kontakt mig, via mail til ungdom@slangerup-badminton.dk).

Alle trøjer skal bestilles om senest en uge, derfor er det vigtigt at I reagerer på denne mail hurtigst muligt og sidste frist for bestilling er søndag den 7. oktober 2018

Vi håber alle vil tage godt imod dette tilbud, der er lavet specielt til LBS-turen, og ønsker alle en rigtig god tur

Tilmeldte
0 /100
Tilmeldingsfrist
12.10.2018
Tidspunkt
19.10.2018 kl. 06.00 - 21.10.2018 kl. 20.00
Sted
Hvor mange trøjer vil du bestille?
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'