SENIORER (18 til 100 år):
 
Vision for senior-træningen
Overordnet vægter vi udviklingen af dygtige spillere højt, men værdsætter i lige så høj grad jer der nyder spillet og bidrager til fællesskabet. Vi skaber rammerne for at de fleste kan udvikle sig og indgå i et trænings-miljø med udfordringer, konkurrence OG fællesskab.
Spiller man badminton i Slangerup Badmintonklub (SB) forventer vi en god træningsmoral. Du passer din træning, er fokuseret og giver den fuld gas, når du er der. Dels for selv at få så meget ud af træningen som muligt, men også for at give træningskammeraterne den samme gode træningsoplevelse.
Vi vægter disse værdier højt:
Engagement
Energi
Gode humør
Respekt for fællesskabet
 
I erkendelsen af at vi alle skal have dagligdagen til at hænge sammen med studier, arbejde osv. er vi naturligvis fleksible i forhold til hvordan den enkelte deltager i senior-træningen.
Det primære fokus er på kvalitet frem for kvantitet, hellere én ugentlig super god træning end 2 halv-sløje træninger. Vi får alle den bedste træning og de bedste udviklingsmuligheder når vi er oplagte og engagerede.
Er du ungdomsspiller og gerne vil prøve senior-træningen af, er du mere end velkommen og vi finder sikkert en løsning der passer til dig.
 
Sæson 2019/2020 
I sæsonen 2019/2020 har vi tilmeldt et stort hold i serie 2 og vil ved sæson-opstart vurdere på behovet for et evt. supplerende hold. Det er trænernes ansvar at planlægge og gennemføre træningerne samt at udtage hold.
 
Har du lyst til at spille med på senior-træningerne, foregår de tirsdag og torsdag kl. 20-22.
Tirsdag er det Brian der styrer løjerne og torsdag er det Torben.
 
Vi har tilmeldt et hold i serie 2, så der bliver godt med udfordringer i de kommende holdkampe.
 
Og har du spørgsmål må du endelig kontakte seniorudvalgsformand Claus Mahler på: senior@slangerup-badminton.dk