Er du en af vores nye ungdomstrænere?

Til den kommende sæson 2020/2021 vi er på udkig efter en eller flere inspirerende, motiverende og ansvarlige trænere, der har lyst og mod til fortsat at løfte niveauet i ungdomsafdelingen for vores nuværende 120 ungdomsspillere.

Helt specifikt søger vi ungdomstrænere til vores ungdomstræning mandag mellem ca. kl. 15.30 – 19.00, fordi vores nuværende træner skal på barsel - træningen starter i uge 33 (fra den10. August 2020).

I skrivende stund har vi ansøgt om mere hal-tid på andre ugedage, derfor kan der være mulighed for flere træningspas om ugen. Det er dog svært her og nu at specificere i detaljer hvilke hold du vil skulle træne, da det naturligvis afhænger af dine muligheder og den øvrige fordeling. Men for nuværende er træningen om mandagen af vores 2 talentudviklingshold, som dækker hold- og turneringsaktive spillere fra U11A-U17M.

Udover egne træningspas vil du i tæt samarbejde med de øvrige trænere og vores sportslig ansvarlige træner skulle sikre god kommunikation med forældre, børn, trænere og ungdomsudvalget. Samt være et forbillede for klubbens spillere og agere herefter, med engagement og positivitet overfor alle klubbens spillere.
Som klub forventer vi at du som træner i Slangerup Badminton er tilgængelig ved et aftalt antal ungdomsstævner som coach for vores spillere, og i det omfang det kan passes ind, også deltager ved enkelte af ungdomsafdelingens sociale aktiviteter.

Hvem er vi?
Det er Slangerup Badmintons vision, at ungdomsafdelingen skal være så stor og bred som mulig, og som ungdomsspiller hos os er det vigtigt, at man lærer at spille badminton, har mulighed for at udvikle sit badmintonspil - bliver bedre - uanset hvilket niveau man er på og samtidig har det rart blandt kammerater.
Overordnet vægter vi udviklingen af dygtige spillere højt, men værdsætter også dem, der nyder at spille badminton for ”spillets skyld”! Vi ønsker elitespillere, men ikke på bekostning af en solid bredde. Vi vil gerne markere os som en klub, der udvikler mange børn og unge til dygtige badmintonspillere, men lige så vigtigt også til positive, sportslige og sociale mennesker.
De seneste 4 år er vores ungdomsafdeling både vokset og udviklet sig helt fantastisk, så vi i denne sæson har 120 ungdomsspillere tilmeldt vores ungdomshold.

Er du den rette, så skriv lidt om dig selv, dine trænererfaringer, uddannelser og hvorfor du er en af vores nye ungdomstrænere.

Send det til vores ungdomsformand, Michael Stehr på mail ungdom@slangerup-badminton.dk eller ring direkte på tlf.: 20467392 hvis du vil vide mere.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden 30-04-2020.

Med stor Badminton-hilsen
Slangerup Badminton