Klubmodul henter siden
(UTa1) Ungdom Talent
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Talenthold – op til 4 timer pr. uge.
Det er den sportslig ansvarlige træner, som i samarbejde med de øvrige trænere og en repræsentant fra ungdomsudvalget, der afgør om en spiller skal tilbydes træning på dette hold.
Dog kræves det:
- at spilleren er min U13A spiller eller U15/17/19 spiller, der er kvalificeret på minimum B-niveau (i helt særlig tilfælde kan den sportslig ansvarlige træner, sammen med de øvrige trænere og en repræsentant fra ungdomsudvalget dispensere herfra).
- at spilleren udviser talent, lyst, engagement og vilje til at modtage udviklings beskeder fra trænerne.
- at spilleren er villig til at yde for at kunne nyde.
Det forventes at spillere på talentholdene vil og kan noget mere, træner fokuseret og målrettet samt møder stabilt op til træning, men også at spilleren kommer til træning med lyst og engagement til at træne og deltager aktivt for at forbedre både eget, men også holdkammeraternes niveau.
Spillerne på talentholdet vil løbende, og i samarbejde med den sportslig ansvarlige træner, få belyst sine udviklingsområder teknisk, fysisk, taktisk og mentalt (ved individuelle samtaler). Disse udviklingsområder bliver indlagt i den daglige træning, så den samlede træning giver den bedste mulige udvikling for alle spillere på talentholdene.
Alle spillere på talentholdet spiller jævnligt individuelle turneringer (ca. 9 stk. pr. sæson) og deltager på SB’s ungdomsholdturneringer.

Læs mere
Talenthold1 – 4 timer pr. uge. Det er trænerteamet og ungdomsudvalget, der afgør om en spiller skal tilbydes træning på dette hold.
Startdato
12.08.2019
Slutdato
31.07.2020
Tid/Sted
Tirsdag 15:30-17:00 Slangerup idræts og kulturcenter, Hal 1 (Ny hal) Torsdag 17:00-19:00 Slangerup idræts og kulturcenter, Hal 1 (Ny hal)
Pris
320,00 kr.
80,00% rabat fratrukket.