Vision Motionist afdelingen

Det er Slangerup Badmintonklubs (SB) vision, at Motionistafdelingen skal være så stor og bred som mulig, og som motionist i SB lægger vi vægt på, at det er muligt at spille badminton på alle niveauer, i alle aldre og med mulighed for at udvikle sit badmintonspil i det omfang man selv ønsker. I SB skal der være motionist tilbud for alle, helt fra overgangen Senior/Veteran til Ældre Badminton.

Vi ønsker at SB er bredt og stærkt repræsenteret i både holdturneringer og støtte op med bred deltagelse i de individuelle turneringer der afholdes.

SB motionist afdeling sætter altid ”Fair Play” øverst og følger til enhver tid de regler og retningslinjer der udstikkes fra DGI og andre turnerings arrangører.

I SB skal det være muligt at dyrke badminton som motionist på alle niveauer, lige fra lukkede banehold til fælleshold med niveau inddelt træning. Det er vores ambition at SB er en klub hvor man kommer til, selvfølgelig for spillet men også for gode muntre stunder, med andre motionister som dyrker badminton.

SB har en ambition om at det skal være muligt for motionister at udvikle sit spil. Dette gøres eks. vis ved afholdelse af events med teknisk fokuseret træning og fælleshold med fokus på kamptræning

SB har en ambition om at være aktive og synlige i motionist universet ved bla. at arrangere individuelle turneringer, samt turneringer i samarbejde med eks. vis DGI.